DE SUPERETTE_2016_BRUNCH-25.jpg

Ambachtelijke
BAKKERIJ

BROOD
in de houtoven

 

VANAF 1 OKTOBER NIEUWE OPENINGSUREN BAKKERIJ

donderdag TEM ZATERDAG VANAF 16U BROOD TE KOOP



*

 

Ons brood

Hier kunnen we een boek over schrijven (en dat deden we dus ook). Hieronder een overzicht van ons assortiment.

"Desem"

Ingrediënten:
natuurlijke zuurdesem - tarwebloem (T80)  en roggebloem - zeezout

 

Omschrijving:
Een donker en ons meest rustieke brood.
Verkrijgbaar in 1kg en 700g

 


"Boerenbrood"

Ingrediënten:
natuurlijke zuurdesem, tarwebloem T65 en T80, roggemeel

Omschrijving:
Een echt ‘pain de campagne’ - Licht, zacht en smeuïg.
Verkrijgbaar in 1kg en 700g

"granenbrood"

Omschrijving:
Aangevuld met havermout en lijnzaad, onze versie van een multigranenbrood.
Verkrijgbaar in 1kg en 700g

Ingrediënten:
natuurlijke zuurdesem, tarwebloem, roggemeel, havermout en lijnzaad
 


"speltbrood"

Omschrijving:
Een brood van het oergraan spelt, 100% spelt
Verkrijgbaar in 700g

Ingrediënten:
natuurlijke speltzuurdesem - mengeling van wit en volkoren speltmeel, zonnebloempitten


"Roggebrood"

Ingrediënten:
gekiemde rogge en boekweit, zonnebloempitten en lijnzaadjes, spelt en-roggebloem - natuurlijk zuurdesem - een beetje bier, karnemelk en honing

Omschrijving:
Ons roggebrood is gebaseerd op het typische Deense donker roggebrood. Meteen ook het enige rechthoekig brood dat wij bakken. 
Verkrijgbaar in 850 g


"Rozijnenbrood"

Ingrediënten:
natuurlijke zuurdesem, een mengeling van tarwe en- roggemeel, rozijntjes (geweekt in appel-rode biet sap) en korianderzaad

Omschrijving:
Een niet zo typisch rozijnenbrood: een donker desembrood, met rozijnen en korianderzaad.
Verkrijgbaar in 700g