DE SUPERETTE_2016_BRUNCH-25.jpg

Ambachtelijke
BAKKERIJ

Zuurdesembrood, croissants, viennoiserie
in de houtoven

 

vAN DONDERDAG TOT ZONDAG VANAF 9U EN zolang de voorraad strekt

*

 

Ons brood

Hier kunnen we een boek over schrijven (en dat deden we dus ook). Hieronder een overzicht van ons assortiment.

"Desem"

Ingrediënten:
natuurlijke zuurdesem - tarwebloem (T80)  en roggebloem - zeezout

 

Omschrijving:
Een donker en ons meest rustieke brood.
Verkrijgbaar in 1kg en 700g

 


"Boerenbrood"

Ingrediënten:
natuurlijke zuurdesem, tarwebloem T65 en T80, roggemeel

Omschrijving:
Een echt ‘pain de campagne’ - Licht, zacht en smeuïg.
Verkrijgbaar in 1kg en 700g

"granenbrood"

Omschrijving:
Aangevuld met havermout en lijnzaad, onze versie van een multigranenbrood.
Verkrijgbaar in 1kg en 700g

Ingrediënten:
natuurlijke zuurdesem, tarwebloem, roggemeel, havermout en lijnzaad
 


"speltbrood"

Omschrijving:
Een brood van het oergraan spelt, 100% spelt
Verkrijgbaar in 700g

Ingrediënten:
natuurlijke speltzuurdesem - mengeling van wit en volkoren speltmeel, zonnebloempitten


"Roggebrood"

Ingrediënten:
gekiemde rogge en boekweit, zonnebloempitten en lijnzaadjes, spelt en-roggebloem - natuurlijk zuurdesem - een beetje bier, karnemelk en honing

Omschrijving:
Ons roggebrood is gebaseerd op het typische Deense donker roggebrood. Meteen ook het enige rechthoekig brood dat wij bakken. 
Verkrijgbaar in 850 g


"Rozijnenbrood"

Ingrediënten:
natuurlijke zuurdesem, een mengeling van tarwe en- roggemeel, rozijntjes (geweekt in appel-rode biet sap) en korianderzaad

Omschrijving:
Een niet zo typisch rozijnenbrood: een donker desembrood, met rozijnen en korianderzaad.
Verkrijgbaar in 700g


viennoiserie & patisserie

Onze bakkers maken dagelijks vers bladerdeeg met tarwebloem en verse hoeveboter voor de luchtigste croissants en pain au chocolat die je kan vinden. Probeer zeker ook eens de Kouign Aman (een Bretoens bladerdeeggebak met zeezout, boter en suiker) en ook de ronde Suisse, die zijn heel populair bij onze klanten.

Naast het brood en de ontbijtkoeken bakken we ook andere taarten, gebak (brownie, cannelés, cake …)  en koekjes (shortbread, chocolate chip cookie…), met een wisselend aanbod. Volgens de seizoenen en volgens de ‘mood’ van ons internationaal team.