DE SUPERETTE_2016_BRUNCH-77.jpg

REserveer

Fijn dat je wil reserveren in
De Superette!  
Je kan reserveren voor het diner EN voor de brunch in het weekend:


DINER

's Avonds serveren wij
een vast menu van €38,50

We nemen online reservaties aan voor een gezelschap van maximum 8 personen. Voor groepen meer dan 8 gelieve te bellen op 092780808

Hou er rekening mee dat je tafel voor een tijdspanne van 2 uur voor je gereserveerd wordt en misschien daarna nog voor andere klanten wordt gehouden. Wil je toch graag langer tafelen, laat het ons weten, dan regelen we dat!

Als je graag wil dat ons keukenteam rekening houdt met bepaalde eetgewoontes of allergieën, vermeld dit bij je reservatie. Helaas kunnen wij geen uitsluitend veganistisch menu voorzien. (vegan pizza's wel mogelijk)

TIP: Heb je geen tafel kunnen reserveren en wil je toch in De Superette komen eten? Kom dan zo vroeg mogelijk (vanaf 18u) en we vinden een plaatsje voor je aan de bar of aan de bakkerijtoog. Zo heb je tijdens het diner een fantastisch zicht op de actie in onze keuken. Je kunt dan ook altijd à la carte eten. Het menu is verplicht voor stoeltjes aan tafel.

Brunch

Tijdens de brunch serveren wij
een vast menu van €35

Op zaterdag en zondag van 10u tot 14.30u

We nemen een beperkt aantal reservaties aan in 2 momenten waarbij wij u een tafel garanderen van 10u tot 12u of van 12u tot 14.30u. 

Dus ook zonder reservatie kan je komen bruchen aan de toog!

Als je graag wil dat ons keukenteam rekening houdt met bepaalde eetgewoontes of allergieën, vermeld dit bij je reservatie. Helaas kunnen wij geen uitsluitend veganistisch brunchmenu voorzien.


Opgelet

Vanaf januari 2018 serveren wij aan tafel enkel nog vaste menu's voor BRUNCH (€35) en DINER (€38,50).
Plekjes zonder reservatie aan de bar kunnen nog steeds à la carte eten.

OPGELET: U kunt enkel met de kaart betalen. No Cash.
1 rekening per tafel aub.