DE SUPERETTE_2016_BRUNCH-77.jpg

REserveer

Fijn dat je wil reserveren in
De Superette!  
Je kan reserveren voor het diner EN voor de brunch in het weekend:


DINER

We nemen online reservaties aan voor een gezelschap van maximum 8 personen. Voor groepen meer dan 8 gelieve te bellen op 092780808

Hou er rekening mee dat je tafel voor een tijdspanne van 2 uur voor je gereserveerd wordt en misschien daarna nog voor andere klanten wordt gehouden. Wil je toch graag langer tafelen, laat het ons weten, dan regelen we dat!

Als je graag wil dat ons keukenteam rekening houdt met bepaalde eetgewoontes of allergieën*, vermeld dit bij je reservatie. Helaas kunnen wij geen uitsluitend veganistisch menu voorzien. (vegan pizza's wel mogelijk)

* Vermits onze gerechten rond brood en pizza draaien, kunnen wij helaas geen alternatieven voor gluten aanbieden.

TIP: Heb je geen tafel kunnen reserveren en wil je toch in De Superette komen eten? Kom dan zo vroeg mogelijk (vanaf 18u) en we vinden een plaatsje voor je aan de bar of aan de bakkerijtoog. Zo heb je tijdens het diner een fantastisch zicht op de actie in onze keuken.

Brunch

Op zaterdag en zondag van 11u tot 14.30u

We voorzien u van 11u tot 14.30u van een brunch menu waarvan de gerechten ook afzonderlijk, à la carte, kunnen worden besteld.
Daarnaast kan ook alle patisserie uit de bakkerij besteld worden voor aan tafel.

Ook zonder reservatie kan je komen brunchen aan de toog!

Als je graag wil dat ons keukenteam rekening houdt met bepaalde eetgewoontes of allergieën, vermeld dit bij je reservatie. Helaas kunnen wij geen uitsluitend veganistisch brunchmenu voorzien.

* Vermits onze gerechten rond brood en pizza draaien, kunnen wij helaas geen alternatieven voor gluten aanbieden.


Opgelet

U kunt enkel met de kaart betalen. No Cash.
1 rekening per tafel aub.